Despre noi

DESPRE NOI

In anul 2003 , ia nastere societatea Crisex SRL ce deschide fabrica de pungi din Bacau. Ajunge repede in topul preferintelor firmelor din Romania. De la mici firme la retaileri nationali. In cei 16 ani au adunat experienta si au legat adevarate parteneriate de durata. Mereu au pus accent pe calitatea produselor finale, dezvoltarea continua a tehnologiei de productie si au aratat respect pentru componenta umana. Cu unii dintre parteneri, relatiile comerciale au depasit deja 10 ani.

Un moment de schimbare, vine in 2019. Pentru Crisex SRL fiind un moment ideal pentru a “scutura mantia” peste care a trecut timpul, pentru a revitaliza identitatea, pentru a o conecta cu actualitatea. Am adus claritate la nivel de nume, am dezvoltat un stil de comunicare modern și dinamic, îndepărtându-ne de limbajul inflexibil, specific companiilor tradiționaliste. Le place sa evolueze constant si continuu pentru a stârni mândria angajaților și a ajuta clienții să înțeleagă rolul vital pe care îl joacă producatorul în procesul de fabricare.

Business-ul a fost construit pe ideea „făcut să dureze, temeinic, de la început”. Ideea a fost dusă mai departe nu doar de calitatea produselor, dar și de calitatea relațiilor umane pe care membrii echipei le-au construit în timp.

Astfel, ajungem azi, sa ne numim Sako.